Blanche Fashion

Maak kennis met Blanche Fashion:

Astrid Joosten

Fashion is vanaf kinds af aan mijn passie en plezier. Als 6-jarige zat ik al achter een kindernaaimachine poppenkleertjes te maken. Die belangstelling heb ik nooit verloren. Ik volg via magazines, het internet en modeshows op YouTube de laatste mode ontwikkelingen.

Naast een vriendschappelijke klik, heb ik ook een énorme klik op modegebied met Carola. Heerlijk samen shoppen; Antwerpen, Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, we kunnen er dagen vertoeven. Zo zijn we van schoolpleinmoeders, vriendinnen geworden en nu ook nog zakelijke partners. Want ons 25-jarige vriendschapsjubileum vieren wij op bijzondere wijze, met de start van onze eigen business; Blanche Fashion.

Elke vrouw heeft haar eigen smaak, stijl en persoonlijkheid. De vrouwen die onze mode dragen zijn zelfbewust, actief, dynamisch zowel in hun privé- als in hun eventuele beroepsleven. Kortom de kleding die ik zelf ook heel graag draag.

Naast Blanche Fashion heb ik nog drie grote liefdes; mijn man en onze twee kanjers van dochters.

Carola Schinkel

Carola Schinkel Fashion is altijd mijn grootste hobby geweest. Winkelen is mijn tweede natuur en doe ik het liefst met mijn vriendin(nen). Hoe gaaf om met 50+ de stap te zetten om samen met vriendin Astrid een eigen webwinkel te beginnen. Zonder uitleg thuis, wekelijks heerlijk inkopen doen voor Blanche Fashion en de laatste trends volgen via Social Media!

Zelf houd ik van casual chique voor een redelijke prijs en volgens mij zie je dat ook terug in onze collectie en prijzen. Ook ben ik gek op leren tassen en kwalitatief moderne oorbellen dus daar kopen wij ook op in.

Daarnaast vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met mijn man en mijn twee kinderen. Reizen doe ik ook heel graag. Om fit te blijven loop ik het liefst hard. Je kunt me wakker maken voor: een frietje met mayonaise!