Blanche Fashion

Gratis verzending boven € 75,00

Verzenden en Retourneren

Levering

Na ontvangst van je betaling doen wij ons best om jouw aankopen zo snel mogelijk te versturen. Verzending vindt binnen 2 werkdagen plaats.

Verzendkosten

Voor verzendkosten binnen Nederland brengen wij € 5,95 in rekening.  Bestellingen boven de € 75,00 versturen wij gratis.

Retourneren & ruilen

Jammer, dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop maar dat kan gebeuren. Je kunt het product binnen 10 dagen aan ons retourneren.  Let op met make-up (vlekken), parfum of andere luchtjes! Hieronder vind je informatie over het retourneren en ruilen bij Blanche Fashion.

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?

Vul het retourformulier in zodat wij deze goed kunnen verwerken en stuur het ingevulde formulier mee met het pakket. Klik hier voor het retourformulier. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 8 werkdagen na ontvangst van de retourzending terugstorten op jouw rekeningnummer.

LET OP: Vergeet het retourformulier niet in te vullen en mee te sturen

  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terugnemen.
  • Het product dient retour te komen met de originele labels nog bevestigd aan het product.
  • De kosten van de retourzending zijn voor de afzender.
  • Het product moet u binnen 10 dagen aan ons retourneren.
  • Artikelen uit de SALE kunnen niet geretourneerd worden.

Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden NIET retour genomen en worden, indien toch aan ons geretourneerd, op uw kosten weer aan u teruggestuurd. Het door u betaalde geld wordt dan ook NIET aan u terugbetaald.